συγκεντρωμένες όλες οι νέες αναρτήσεις από τα blogs του squat.gr.

Παρασκευές με καφενείο & προβολές στη κατάληψη Apertus

Published at: 08:04 pm – Wednesday April 17 2013

provoli neochori

Posted in: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΑΦΙΣΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ by radiourgia Comments Off

Αντιφασιστικό διήμερο στα Ιωάννινα

Published at: 08:04 pm – Wednesday April 17 2013

afisantifa4

Posted in: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΑΦΙΣΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ by radiourgia Comments Off

Παρασκευή 19.00 19/4/13, Προπαρασκευαστική συνέλευση για την διοργάνωση κεντρικής πορείας

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

Την Παρασκευή 19 Απρίλη, στις 19.00 στο κάτω Πολυτεχνείο, καλούνται ομάδες, συλλογικότητες και άτομα που στηρίζουν την λειτουργία του Athens Indymedia και του ραδιοφώνου Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης, να πλαισιώσουν την προπαρασκευαστική συνέλευση για την διοργάνωση κεντρικής πορείας αλληλεγγύης στα δύο μέσα.

Διαδώστε.

Posted in: κεντρικά by Jololo Comments Off

Λυπάμαι …Δένδια μου, αλλά οι …Γαλάτες, πάντα νικάνε στο τέλος…

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

 

“Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η Ιερισσός, Γαλατικό χωριό…!” είπε οΔένδιας σήμερα, μετά τη νυχτερινή άνανδρη και ύπουλη επίθεση των λεγεωναρίων του και την “απαγωγή” 2 …Γαλατών… Σαφής ο Δένδιας, θέλει να πει, πως κανένας δεν μπορεί, να αντιδρά απέναντι στο καθεστώς της σύγχρονης …τρικέφαλης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, του Καίσαρα και των ένστολων ή όχι, μισθοφορικών ταγμάτων του… Είναι ενθαρρυντικόότι, ο Δένδιας, γνωρίζει την ιστορία του Γαλατικού χωριού, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από “Αστυνόμο Σαϊνη”, διαβάζει και Αστερίξ… Το θέμα βέβαια είναι, να καταλαβαίνεις και αυτά που διαβάζεις και να διδάσκεσαι απ’ αυτά. Γιατί αν τα διάβαζες, χωρίς …Γερματσολιάδικα γυαλιά, Δένδια μου, θα διδασκόσουνα ότι…

(more…)

Posted in: Αναπάντεχα ανένταχτα by antifakozanis Comments Offαντιστάσεις, ΤΡΟΛ, χρυσός

Από τον Βόλο στην Ιερισσό (απο τους “ακίνδυνους φασίστες”, στους επικίνδυνους πολίτες)

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

 

XRISI_373_355

Από kapagriniou

(Η φωτογραφία δείχνει τα ευρήματα των σπιτιών των συλληφθέντων του Βόλου. Ευρήματα που δεν φαίνεται να αποτελούν στοιχείο προφυλάκισης, σύμφωνα με ανακριτή και εισαγγελέα.)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι δύο Ιερισσιώτες που απήχθησαν στις 3 το πρωί από τα σπίτια τους μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, μετά την επιδρομή ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Η δικαιοσύνη απεφάνθη πως απλοί οικογενειάρχες συνιστούν απειλή για την δημόσια ασφάλεια. Γι’ αυτό και τώρα βρίσκονται σε ένα κελί. Για να προστατευτούμε όλοι εμείς από τη δράση τους.

(more…)

Posted in: Αναδημοσιεύσεις by antifakozanis Comments Offκαταστολή, ΣΑΠΙΛΑ, ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ, φασισμός

“Παρασκευές Τεχνών” στη Βίλα Ζωγράφου, Παρασκευή 19/4 στις 18:00: Εργαστήρι κατασκευής και εμψύχωσης κούκλας (για μεγάλα παιδιά!)

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

κουκλα-1

Posted in: ΑΦΙΣΕΣ by villazografou Comments Off

Ένα διαρκές έγκλημα κατά εργατών μεταναστών – Μανωλάδα Ηλείας

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

 

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αιματηρά επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 200 υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι εργάζονται σε χωράφια της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν σε τρεις εκπροσώπους του εργοδότη τους, ζητώντας τα οφειλόμενα δεδουλευμένα έξι μηνών.

 

Ακολούθησε έντονη λογομαχία των εργατών με τους τρεις Έλληνες επιστάτες, ενώ στη συνέχεια ένας εξ’ αυτών άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με κυνηγετικό όπλο.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 20 εργάτες, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στα τοπικά κέντρα υγείας.

Posted in: Αναδημοσιεύσεις, Ενημέρωση by antifakozanis Comments Offμεταναστες, ΣΑΠΙΛΑ

Αντιφασιστική εκδήλωση στα Γιάννενα

Published at: 06:04 pm – Wednesday April 17 2013

 

afisantifa4

Posted in: Αφίσες-Κείμενα-Δράσεις by antifakozanis Comments OffΑντιφασισμός, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση – Συζήτηση: Αποδόμηση της θεωρίας των άκρων και λίγα λόγια περί ανομίας.

Published at: 04:04 pm – Wednesday April 17 2013

Την Παρασκευή 19/4, στο Τμήμα Ιστορίας, στις 7 μμ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συζήτηση με θέμα την αποδόμηση της θεωρίας των άκρων.

Untitled-1-teliko

Posted in: εκδηλώσεις by cumulonimbus Comments Off

Ενημέρωση από τη χτεσινή πορεία.

Published at: 03:04 pm – Wednesday April 17 2013

Περίπου 90 – 100 άτομα συμμετείχαν στη χτεσινή πορεία ενάντια στην εισβολή μπάτσων στο Ι.Π. Δυνατός παλμός, μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια, γράφτηκαν συνθήματα, έγιναν στένσιλ. Έντονη (και σε στιγμές προκλητική) παρουσία μπάτσων και ασφαλιτών.

Ακολουθούν φωτογραφίες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Posted in: ανακοινώσεις, Δράσεις by viarevolta Comments Off

Η ΒΙΟ.ΜΕ. στην ΕΛΑΙΑ το Σάββατο

Published at: 03:04 pm – Wednesday April 17 2013

βιομε

20/4 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ                                                             (το πρώτο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο στην Ελλάδα)
 

Το σάββατο 20/4 στις 20:00, στην Κατάληψη Ελαία, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (Βιο.Με.) που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η Πρωτοβουλία Εργαζομένων και Αλληλέγγυων στη Βιο.Με. έχει καλέσει στην Κέρκυρα εργαζόμενους από τη Βιο.Με. για μια συζήτηση πάνω στο πρώτο πείραμα αυτοδιαχειριζόμενης βιομηχανίας στην Ελλάδα.
Για όσους δε γνωρίζουν οι εργαζόμενοι της Βιο.Με. απλήρωτοι από το Μάιο του 2011 και σε επίσχεση εργασίας με μεγάλα προβλήματα επιβίωσης αγωνίζονται να κρατήσουν μια πολύ δυναμική επιχείρηση παραγωγής δομικών υλικών ζωντανή και τους εαυτούς τους αξιοπρεπείς και με ανορθωμένο το ανάστημα απέναντι στη λαίλαπα του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Αγωνίζονται να κάνουν πράξη ότι εμείς όλοι οι εργαζόμενοι μπορούμε χωρίς τα αφεντικά! Αγωνίζονται να αποδείξουν πως αν δεν μπορούν τα αφεντικά, μπορούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να τα καταφέρουν!
Posted in: Αφισες, εκδηλωσεις by katalipsielaia Comments Off

Αργεντινή: Τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού μπροστά σε σπίτι μπάτσου

Published at: 01:04 pm – Wednesday April 17 2013

Τα χέρια μας επιστρέφουν για να κάψουν και πάλι… οι Τεχνίτες της φωτιάς επιστρέφουν…

Αηδιασμένοι από την κανονικότητα και τη ρουτίνα που μας περιβάλλουν, αποφασίσαμε για ακόμα μια φορά να περάσουμε στην επίθεση. Αυτή τη φορά, οι πολεμιστές των Τεχνιτών της Φωτιάς έπλασαν το απελευθερωτικό μπαρούτι, προκαλώντας την ενεργοποίηση μιας μικρής εκρηκτικής συσκευής μπροστά στο σπίτι ενός λακέ του Κράτους, στην υπηρεσία της μπουρζουαζίας και των ρουφιάνων φτωχών.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απρίλη, περίπου στις 2:30 μια έκρηξη διατάραξε τα όνειρα της βολεμένης, συναινούσας και ρουφιάνας κοινωνίας. Ο θόρυβος, που ξύπνησε παραπάνω από έναν, ήταν γεμάτος με τις κραυγές οργής για τους εχθρούς μας και με αγάπη για τις αδελφές και τους αδελφούς μας, για να τους πούμε πως δεν είναι μόνοι.

Μακριά από το θεαματικό μιντιακό κόλπο του ποιος είναι ο “πιο αναρχικός” , στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας σε ΟΛΟΥΣ τους  φυλακισμένους στον κόσμο, που θέτουν τον εαυτό τους σε πόλεμο με τους φύλακες και τους ρουφιάνους. Αγκαλιάζουμε όλους τους φυγάδες συντρόφους, που πετούν ελεύθεροι χλευάζοντας την εξουσία. Στέλνουμε ένα συνωμοτικό χαιρετισμό σε όλες τις αδερφές και τους αδερφούς μας, που κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, πολεμούν τον Κράτος και το Κεφάλαιο.

Πυρήνας Τεχνίτες της Φωτιάς και Σύντροφοι

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία

Μετάφραση Parabellum, Πηγή

Μπορείτε να βρείτε την ανάληψη ευθύνης και στο αρχείο.

Posted in: Αντάρτικο πόλης, Ενημέρωση by theparabellum Comments Off

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του εντύπου “N for Nihilism” των εκδόσεων Verein von Egoisten

Published at: 01:04 pm – Wednesday April 17 2013

Η μπροσούρα είναι στα Ιταλικά.

“N for Nihilism” 001

Posted in: Ατομικισμός, Βιβλία-Μπροσούρες, Μηδενισμός/Αναρχικός μηδενισμός by theparabellum Comments Off

Δίκη Σ.Π.Φ.

Published at: 12:04 pm – Wednesday April 17 2013

Συνεδρία 40η

Ολόκληρη η συνεδρίαση αφορούσε εξέταση μαρτύρων που είτε ήταν ιδιοκτήτες σπιτιών που η Σ.Π.Φ.  ενοικίαζε ως κρησφύγετα, είτε τα στοιχεία τους βρέθηκαν σε πλαστές ταυτότητες. Κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης-κατάδοσης των συντρόφων της Συνωμοσίας απ’ τους μάρτυρες κατηγορίας, εντύπωση προκάλεσε η αναγνώριση ενός συντρόφου της Σ.Π.Φ. ως ενοικιαστή .με πλαστή ταυτότητα, κρησφύγετου,  την ίδια στιγμή που αυτός την περίοδο εκείνη βρισκόταν φυλακή. Είναι χαρακτηριστικό όπως αποδείχτηκε από τη δικαστική διαδικασία,  πως σχεδόν όλα τα κρησφύγετα της Συνωμοσίας που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής, δε δηλώνονταν στην εφορία ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους και η διασταύρωση των πλαστών στοιχείων. Στη συνέχεια οι μάρτυρες που ακολούθησαν κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τους συντρόφους αν ήταν τα ίδια πρόσωπα που τους έστησαν αστυνομικά μπλόκα για να τους υποκλέψουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους.

Υπενθυμίζεται πως οι σύντροφοι της Σ.Π.Φ. Μεταμφιέζονταν και υποδύονταν τους αστυνομικούς πραγματοποιώντας ψεύτικους ελέγχους με σκοπό να αντιγράψουν αληθινά στοιχεία ταυτοτήτων και να τα χρησιμοποιήσουν σε πλαστές ταυτότητες ώστε να είναι πειστικές και να ανταποκρίνονται σε πραγματικά πρόσωπα. Η δίκη διεκόπη για τις 18-4.

Μπορείτε να βρείτε τα πρακτικά των συνεδριάσεων στο αρχείο.

Posted in: Αντάρτικο πόλης, Αντικοινωνική κριτική, Ατομικισμός, Ενημέρωση, Μηδενισμός/Αναρχικός μηδενισμός by theparabellum Comments Off

Παρασκευές με bar/καφενείο & προβολές

Published at: 12:04 pm – Wednesday April 17 2013

provoli neochori

Posted in: ΑΦΙΣΕΣ, καφενειο by apertus Comments Off

δεν θελει ουτε email ουτε τιποτα, απλα το σχολιο ασε αν θες

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s