ολικό κόψιμο του ιντερνετ στο πολυτεχνείο #rbnews

πραφανώς ο ΟΤΕ μετά από εντολή του Δένδια
# προσωπική εκτίμηση

και τελικα …. Δεν είναι ούτε το ΕΔΕΤ ούτε ο ΟΤΕ

από JollyRoger imc

Η πτώση ολόκληρου του class B δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του δικτύου στο συγκρότημα πατησίων, η  πιθανή διακοπή inter-vlan routing, η αδυναμία authentication στα wireless access points, φανερώνει δουλειά επαγγελματική και εκ των έσω.

Το δίκτυο ΔΕΝ πειράχτηκε από τα άτομα που μπλόκαραν μόνο τη φυσική πρόσβαση και κλείδωσαν το κέντρο δικτύου. Και ΔΕΝ θα μπορούσε να πειραχτεί με τέτοιο τρόπο. Οι άδικα «θιγμένοι»  sysadmins που διακινούν ψέμματα για τους καταληψίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλό είναι να χρησιμοποιήσουν και λίγο λογική.

Το δίκτυο του πολυτεχνείου έπεσε προφανώς με την εντολή του πρύτανη και υλοποιήθηκε προφανώς απο διαχειριστές του δικτύου του ΕΜΠ. Πείραξε πολύ το γεγονός ότι ο αυτοοργανωμένος ραδιοσταθμός Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης εξέπεμψε μέσα από την πρυτανεία του Πολυτεχνείου. Πείραξε πολύ ότι το Athens Indymedia στήθηκε για να βγει μέσα από την πρυτανεία του Πολυτεχνείου  και απλώς δεν προλάβαμε να αλλάξουμε το DNS αφού η πρυτανεία έριξε όλο το δίκτυο.

Η εισβολή των τανκ στο Πολυτεχνείο το ’73, η κατάσχεση του τότε ραδιοσταθμού, επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα από τους επίδοξους δημοκράτες. Οι καιροί αλλάζουν, τα πρόσωπα αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν, η ουσία παραμένει ίδια.

Athens indymedia

 

δεν θελει ουτε email ουτε τιποτα, απλα το σχολιο ασε αν θες

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s